DECEMBER 2008

 

 

ddMAMMA MIA! dvd

FILMSKI HIT LETA 2008!

kmalu
v videoteki in videomatu Aris Lesce

SEX V MESTU DVD
Sex and the city

Igrajo: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth,...
Režija: Michael Patrick King
Dolžina: 145 min
Zvrst: romantična komedija

klik
a
a
a
a
a

Seks v mestu na dvd-ju obljublja, da bo končno odgovoril na vprašanja, ki se že tako dolgo vlečejo. Se bosta Carrie in izmuzljivi gospod Živina končno poročila? Lahko Samantho resnično zadovolji le en moški? Bo Charlotte sploh kdaj zanosila? Lahko Miranda in Steve res živita srečno do konca svojih dni? V filmu igrajo vse štiri igralke iz serije: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis in Cynthia Nixon, prav tako pa se kot Živina vrača Chris Noth.

DOGODEK
The Happening

Igrajo: Mark Wahlberg, Zooey Deschanel, John Leguizamo, Spencer Breslin, Ashlyn Sanchez, Betty Buckley
Režija: M. Night Shyamalan
Dolžina: 91 min
Zvrst: triler

klik

a

Mojster srhljivk M. Night Shyamalan, stvaritelj filmov Šesti čut, Znamenja in Vas ob gozdu, bo tokrat človeštvo soočil s povsem nepričakovanim, nerazložljivim in neustavljivim izumrtjem. Profesor naravoslovja Elliot in njegova odtujena žena Alma skušata na begu pred grozljivim umiranjem ljudi odkriti, kaj se dogaja. Nekateri menijo, da gre za teroristični napad, drugi so prepričani, da je kriv spodletel vojaški eksperiment, tretji razloge iščejo v skrivnostnem virusu. Toda resnica je še bolj silovita in strašna, kot si lahko predstavljajo.

KUNG FU PANDA
Kung Fu Panda

Igrajo: Jack Black, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Ian McShane, Jackie Chan, Seth Rogen, Lucy Liu, David Cross
Režija: Mark Osborne, John Stevenson
Dolžina: 92 min
Zvrst: animirana komedija

klikka

a

Ustvarjalci Shreka in Madagaskarja predstavljajo nerodnega pando Poja, ki sanja, da bi postal nepremagljivi kung fu borec, a je obsojen na dolgočasno življenje v družinski špageteriji. Splet zabavnih okoliščin poskrbi, da veliki modrec v njem prepozna izbranca, zato Po pristane v rokah čemernega mojstra borilnih veščin Shifuja. Izkaže se, da je Pojeva največja moč in strast ljubezen do hrane, toda ko deželo ogrozi zlobni Tai Lung, mora Po dokazati, da se srce pravega junaka včasih skriva tudi v najbolj nenavadnem telesu. Na dvd-ju sinhronizirano v slovenščino ali s podnapisi.

LJUBEZENSKI GURU, 2008
The Love Guru

Igrajo: Mike Myeres, Jessica Alba, Justin Timberlake
Režija: Marco Schnabel
Dolžina: 91 min
Zvrst: komedija

 

SHREKOV PRVI BOŽIČ, 2008
Shrek the halls

 

 

Božič v Shrekovem slogu
je lahko le noro smešen!

 

 

SINHRONIZIRANO !

FRED CLAUS, 2008
Fred Claus

Igrajo: Vince Vaughn, Paul Giamatti
Režija:
Dolžina: 90 min
Zvrst: komedija

 

 

nova božična klasika !

TEGA BOŽIČA, 2008
This christmass

Igrajo:
Režija:
Dolžina: 90 min
Zvrst: komedija

 

ISKAN
Wanted

Igrajo: James McAvoy, Angelina Jolie, Morgan Freeman, Terence Stamp, Thomas Kretschmann, Common, Kristen Hager
Režija: Timur Bekmambetov
Dolžina: 110 min
Zvrst: akcija

klik

25-letni zabušant Wes sovraži svoje življenje. Upravičeno, ker je bedno. V službi ga šef muči vpričo sodelavcev, doma je njegova punca spolni magnet za vsakogar, razen zanj, zato ni čudno, da se ta zguba baše s tabletami proti napadom panike, kot bi bile bonbončki.

Vendar se Wesovo življenje korenito spremeni. Zaradi dekleta. Nastopi Fox, ki Wesu pod nos pomoli pištolo. Kaže, da so Wesovega davno izgubljenega in skoraj pozabljenega očeta ubili, ko je delal za Bratovščino, stoletja staro zvezo izjemno izurjenih asasinov, ki so prisegli, da bodo izvajali nespremenljive ukaze usode. Njihov moto: ubij enega, reši tisoče. Wes se poda po očetovih stopinjah in osvobodi ujetega volka v sebi. Ubijanje ima v krvi in urijo ga Fox in mešana, vendar smrtno nevarna druščina s skrivnostnim vodjo Bratovščine Sloanom na čelu. Z napornim urjenjem Wes razvije bliskovite reflekse in nadčloveško spretnost.

ULIČNI DIRKAČ
Street Racer

Igrajo: Clint Browning, Dorothy Drury, Robert Pike Daniel, Jason Ellefson, ...
Režija: Teo Konuralp
Dolžina: 85 min
Zvrst: dirkaška akcija


Pri 200 km/h, nisi nikoli bolj živ in nikoli bolj blizu smrti.
Zažigalna vožnja v stilu hitrih in drznih.

Po odsluženi kazni, ki jo je dobil zaradi tragične nesreče v katerem je močno poškodoval dečka, se ilegalni dirkač vrne v svet visokih hitrosti in cestnih tekmovanj. Posnet po resničnih dogodkih.

JAZ, OMEGA
I'am omega

Igrajo: Geoff Meed, Mark Dacascos, Jennifer Lee Wiggins, ...
Režija: Griff Furst
Dolžina: 90 min
Zvrst: zf-akcija

 

Zadnji preživeli človek se mora bojevati s planetom mrtvih.

The Crow (Mark Dascasos) je edini, ki je preživel napad smrtonosne kuge. Sedaj je obsojen na neskončno borbo z mutantskimi stvori, ki vladajo Zemlji.

DOSJEJI X: HOČEM VERJETI
The X-Files: I Want to Believe

Igrajo: David Duchovny, Gillian Anderson, Amanda Peet, Billy Connolly, Callum Keith Rennie, Mitch Pileggi, Xzibit
Režija: Chris Carter
Dolžina: 110 min
Zvrst: zf-triler

klik

 

Šest let po njunem zadnjem primeru raziskovanja nerazložljivih nadnaravnih pojavov, agenta FBI-ja Foxa Mulderja in Dano Scully znova združi primer nenavadnih ugrabitev, povezanih s skrivnostnim duhovnikom, ki trdi, da lahko z božjo pomočjo odkrije in pomaga žrtvam. Medtem ko želi Mulder verjeti nenavadnim teorijam, skuša Dana najti bolj racionalno razlago, a le s skupnimi močmi jima lahko uspe odkriti resnico.

NORENJE 2
Joy Ride 2

Igrajo: Nicky Aycox, Nick Zano
Režija: Louis Morneau
Dolžina: 90 min
Zvrst: akcijska grozljivka

BATMAN: VITEZ TEME
The Dark Knight

Igrajo: Christian Bale, Heath Ledger, Aaron Eckhart, Michael Caine, Maggie Gyllenhaal, Gary Oldman, Morgan Freeman,...
Režija: Christopher Nolan
Dolžina: 150 min
Zvrst: zf akcijski spektakel


klik

Na začetku, se vrača v temačni Gotham, kjer se temačni maščevalec Batman v zavetju noči še vedno bori proti zločincem. S pomočjo predanega policijskega poročnika Gordona in zavzetega tožilca Denta se zdijo kriminalu šteti dnevi, toda na prizorišče stopi okrutni Joker, ki najprej odstrani konkurenco, nato pa skuje srhljiv načrt ustrahovanja celotnega mesta. Da bi premagal psihotičnega veleuma, se mora Batman soočiti z najglobljimi strahovi.
Novi film o priljubljenem Batmanu, Vitez teme, je nadaljevanje akcijske uspešnice Batman: Na začetku, pri katerem sta ponovno združila svoje moči režiser Christopher Nolan in zvezdnik Christian Bale v glavni vlogi Brucea Waynea oziroma Batmana.

Z ATOM ZA VRATOM
College Road trip

Igrajo: Martin Lawrence
Zvrst: komedija