FEBRUAR 2010

 

 

SNUBITEV
The Proposal

Igrajo: Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson, Betty White, Denis O'Hare, Malin Akerman
Režija: Anne Fletcher
Dolžina: 107 min
Zvrst: komedijaklik

 

Zgodba o strogi in uspešni urednici Margaret, ki ji zaradi pretečene vize grozi izselitev iz ZDA. Da bi obdržala službo, si izmisli poroko s svojim nič hudega slutečim pomočnikom Andrewom. Ob igranju popolnega para se odpravita k Andrewovi družini na Aljaski, kjer kljub številnim težavam in prigodam počasi spoznavata, da se lahko tudi največja nasprotja zares privlačijo.

MAMIN NOVI FRAJER
My mom's new boyfriend

Igrajo: Antonio Banderas, Meg Ryan, Colin Hanks, Selma Blair
Režija: George Gallo
Dolžina: 90 min
Zvrst: komedija

VSE JE MOGOČE
Imagine that

Igrajo: Eddie Murphy
Režija: Karey Kirpatrick
Dolžina: 90 min
Zvrst: komedija

 

LEPOTICA IN GRDAVŠA
The Hottie & The Nottie

Igrajo: Paris Hilton, Joel David Moore, Christine Lakin
Režija: Tom Putnam
Dolžina: 88 min
Zvrst: komedija


GRDA RESNICA
The ugly truth

Igrajo: Katherine Heigl, Gerard Butler
Režija: Robert Luketic
Dolžina: 95 min
Zvrst: komedija

 

G-FORCE
G-force

Igrajo: Bill Nighy, Will Arnett, Sam Rockwell, Penelope Cruz, Nicolas Cage, Steve Buscemi, Tracy Morgan, Jon Favreau
Režija: Hoyt Yatman
Dolžina: 90 min
Zvrst: avantura

KLIK

Trije drzni morski prašički, pametni krtek in zvedava muha so člani skrivnega vojaškega programa, ki jih je spremenil v najboljše agente za boj proti kriminalu. Toda preden se lahko spopadejo z zlobnim milijarderjem, ki skuša zavladati svetu, se znajdejo v nemilosti oblasti in pristanejo v trgovini z domačimi živalmi, kjer boj za preživetje dobi nadvse zverinsko podobo.

AS V ROKAVU 2: PLES MORILCEV
Smokin' aces 2: Assasinn ball

Igrajo: Vinnie Jones, Tom Berenger, Tommy Flanagan
Režija: P.J. Pesce
Dolžina: 85 min
Zvrst: akcija

PRIPRAVITE SE NA MORILSKO, KAOTIČNO IN UBIJALSKO NOČ.

NAPAČEN ODCEP 3
Wrong Turn 3: Left for dead

Igrajo: Tom Frederic, Janet Montgomery, Gil Kolirin
Režija: Declan O'Brien
Dolžina: 92 min
Zvrst: grozljivka


Napačen odcep 3 vam bo postregel z grozo, ob kateri vam bo zaledenela kri, saj vsebuje prizore, ki so preveč surovi celo za kinodvorane. Three Finger in njegova družina izrojenih kanibalov so živi, zdravi in dobro nahranjeni v tej napeti grozljivki, katero je režiral filmski veteran Sci-Fi Channela Declan O'Brien.
Predjed krvi željne družine je pripravljena, ko prispe skupina nič hudega slutečih tabornikov, ki prepozno ugotovi, da v teh odmaknjenih gozdovih klopi niso edino, kar grize.A ko iz zaporniškega avtobusa pobegne skupina najbolj podlih in nevarnih morilcev, Three Finger in njegova družina vendarle naletijo na enakovredne nasprotnike ... Le koga bo doletela pravica - obsojene kriminalce ali krvoločne izrodke?Naj se zgodi karkoli, Napačen odcep 3 vam bo jemal sapo vse do poslednjega grozljivega prizora!

50 REŠENIH ŽIVLJENJ
50 Dead men walking

Igrajo: Ben Kingsley,Jim Sturgess,Kevin Zegers,Rose McGowan
Režija: Kari Skogland
Dolžina: 117 min
Zvrst: triler

KLIK


V 80-ih letih prejšnjega stoletja, ko so bili konflikti na Irskem najhujši, je britanska policija rekrutirala 22-letnega Martina McGartlanda, da vohuni pri organizaciji IRA. Živel je pod nenehno grožnjo, da ga lahko razkrinkajo in posledično mučijo ter ubijejo, vendar je vztrajal, ker so njegove informacije rešile mnoga življenja. Užival je v vznemirjenju, dokler ga niso nekega dne razkrinkali in je moral pobegniti z malo upanja na uspeh. Film je posnet po resničnih dogodkih, on pa je še dandanes na begu.

PRIJATELJEVA PUNCA
My best fried's girl

Igrajo: Dane Cook, Jason Biggs, Kate Hudson, Alec Baldwin
Režija: Howard Deutch
Dolžina: 114 min
Zvrst: komedija

KLIK

Tankovo (Dane Cook) in Dustinovo (Jason Biggs) prijateljstvo se znajde na preizkušnji, ko ga slednji najame, da odpelje njegovo nekdanje dekle Alexis (Kate Hudson) na grozen zmenek, da bi ji pokazal, kako prijetnega fanta je imela prej. Toda Alexis je Tank izjemno všeč in se odloči, da bo pravi on...

PRIPOROČAMO !

DANCE FLICK
Dance flick

Igrajo: Chelsea Makela, Brennan Hillard, Shawn Wayans, Marlon Wayans, Kim Wayans, Keenen Ivory Wayans, Craig Wayans
Režija: Damien Wayans
Dolžina: 90 min
Zvrst: komedija

KLIK

V parodiji na račun filmskih muzikalov spoznamo malce naivno, a zelo simpatično Megan, ki si že od nekdaj želi, da bi odplesala svoje sanje. Toda na plesni akademiji ugotovi, da obilica laka za lase in izkušnje s srednješolskimi muzikali ne bodo dovolj. Pomoč ji ponudi pretkani Thomas, ki je svoje spretnosti kalil z uličnimi plesi. A še preden skupaj zaplešeta v ritmu stepa, morata najbolj romantično melodijo prihraniti za zadnji ples.

PREVARA
Deception

Igrajo: Ewan McGregor, Hugh Jackman, Michelle Williams, Bruce Altman, Stephanie Roth Haberle
Režija: Marcel Langenegger
Dolžina: 103 min
Zvrst: triler

Kaj počneš nocoj? Povsem preprosto vprašanje, ki pa bo za vselej spremenilo njegovo življenje.

Jonathan McQuarry (Ewan McGregor) je revizor, ki plava v morju vplivne elite. Njegova težava je v njegovem življenjskem vodilu "samo delo, nič življenja". Po naključju spozna karizmatičnega odvetnika Wyatta Bosa (Hugh Jackman), ki ga vpelje v New York, rezerviran samo za izbrance, v Manhattan za dekadentno smetano v drugih oblekah, ko pa razvežejo kravate, se jim odpre podzemlje čudovitih in voljnih žensk.

Za vodilne delavce, ki delajo tudi po osemnajst ur na dan in nimajo časa za zasebno življenje, je nastala skupina, v kateri jim je z enim telefonskim klicem omogočena noč spolnega zadovoljstva.

G.I.JOE: VZPON KOBRE
G. I. Joe: The Rise of Cobra

Igrajo: Channing Tatum, Dennis Quaid, Rachel Nichols, Sienna Miller, Ray Park, Marlon Wayans, Adewale Akinnuoye-Agbaje
Režija: Stephen Sommers
Dolžina: 118 min
Zvrst: akcijski spektakel


KLIK

Režiser spektaklov Mumija in Van Helsing nas popelje v bližnjo prihodnost, kjer skuša enota elitnih vojakov ustaviti zlobnega preprodajalca orožja, ki svet terorizira z najbolj naprednim in uničujočim orožjem. Na srečo imajo vojaki pod vodstvom pogumnega Duka na voljo posebne robotske obleke, ki jim omogočijo večje hitrosti in jih med številnimi spopadi varujejo tudi v najbolj surovih okoljih, od žgočega puščavskega sonca do mrzlih arktičnih prostranstev.

POLNOČNI VLAK SMRTI
The Midnight meat train

Igrajo: Bradley Cooper, Vinnie Jones, Brooke Shields
Režija:
Dolžina: 99 min
Zvrst: akcijski trilerUgledna lastnica umetniške galerije Susan Hoff pregovori fotografa Leona Kaufmana, naj prikaže v prvi razstavi v njeni galeriji temnejšo plat ljudi. Leon verjame, da je končno na poti uspeha, toda njegovo obsedeno iskanje potrebnega materiala ga pripelje na sled serijskemu morilcu Mahagonyju - morilcu s podzemne železnice, ki svoje žrtve mrcvari na najokrutnejše načine. Skupaj z zaskrbljenim dekletom Mayo Mahagony vse bolj navdušuje Leona, kar ga vleče vse globje in globje v podzemlje...v samo zlo!

SIROTA
Orphan

Igrajo: Vera Farmiga, Peter Sarsgaard, Isabelle Fuhrman, CCH Pounder, Jimmy Bennett, Margo Martindale, Karel Roden
Režija: Jaume Collet-Serra
Dolžina:
Zvrst:

KLIK


Prijazna zakonca Kate in John si želita tretjega otroka, zato posvojita umirjeno in nadarjeno 9-letno Esther iz bližnje sirotišnice. Dekle se hitro naveže na njuno malo gluhonemo hčerko, toda družinsko idilo zmotijo nenavadne nesreče.
Kate sluti, da so grozljivi dogodki povezani z Esther, a premetena posvojenka si uspe zagotoviti popolno Johnovo zaupanje, kar družino pahne na pot neslutene pogube.


MICHAEL JACKSON'S THI IS IT