JULIJ 2011

 

 

TURIST
The Tourist

Igrajo: Angelina Jolie, Johnny Deep, Paul Bettany, Timothy Dalton, Steven Berkoff, Rufus Sewell, Bruno Wolkowitz,...
Režija: Florian Henckel von Donnersmarck
Dolžina: 112 min
Zvrst: akcija

klik

Režiser oskarjevske drame Življenje drugih sledi privlačni in skrivnostni Elise, ki si na begu pred oblastmi za naključno žrtev izbere nič hudega slutečega učitelja Franka. V Benetkah ga Elise omreži in s tem zasledovalce prepriča, da je Frank njen bivši ljubimec, zelo iskan finančnik, ki je poneveril več milijard dolarjev. Ko se v zgodbo vmešajo hladnokrvni kriminalci, se presenečeni Frank znajde v smrtonosni nevarnosti, toda v zgodbi premetenih prevar nič ni tako, kot se zdi na prvi pogled.

priporočamo!!!

NEZNANEC
Unknown

Igrajo: Liam Neeson, Diane Kruger, January Jones, Frank Langella, Aidan Quinn, Bruno Ganz, Sebastian Koch, Karl Markovics...
Režija: Jaume Collet-Serra
Dolžina: 100 min
Zvrst: triler

klik

Dr. Martin se po avtomobilski nesreči zbudi v najhujšo (resnično) nočno moro, saj je njegovo identiteto prevzel drug moški, ne prepozna pa ga niti lastna žena. Ker mu nihče ne verjame, se odloči sam poiskati resnico, a ob tem odkrije srhljivo zaroto, ki ga spravi v smrtno nevarnost. Med iskanjem dokazov o svojem življenju se zapleta v vedno bolj negotove vode, kjer so laži sestavni del resničnosti.

PRIPOROČAMO!!!

GREMO MI PO SVOJE

 

SLOVENSKI BARVNI DRUŽINSKI

Aleks s taborniškimi prijatelji tabori ob Soči. Starešina preresno jemlje taborništvo in vzgojo otrok in s tem povzroča številne komične zaplete. To, da se fantje bolj kot za taborniški red in veščine zanimajo za sosednji, športno umetniški tabor, kjer so večinoma prav luštne punce, h disciplini ne pomaga. Mnogi zabavni in čustveni zapleti med zanimivimi otroškimi in odraslimi liki se odvijejo na osupljivo lepih lokacijah triglavskega narodnega parka in stkejo himno naravi, čisti otroški duši, zdravi pameti, ljubezni, humorju in optimističnemu pogledu na življenje.

127 UR
127 hours

Igrajo: James Franco, Kate Mara, Amber Tamblyn, Sean Bott, Koleman Stinger, Treat Williams, John Lawrence, Kate Burton
Režija: Danny Boyle
Dolžina: 94 min
Zvrst: pustolovščina

klik

Režiser oskarjevske uspešnice Revni milijonar je na filmski trak posnel resnično zgodbo o hribolazcu Aronu, ki se med plezanjem po opustelih gorah znajde v smrtni nevarnosti. Padla skala mu uklešči roko, zato ga v sledečih petih dneh čaka težka odločitev, ali naj svoje življenje prepusti usodi, ali naj si odreže zdrobljeni ud in se poskuša vrniti v civilizacijo. Ob analiziranju svojega življenja in z mislimi na prijatelje skuša zbrati pogum in psihično moč za usodno odločitev brez povratka.


neverjetna resnična zgodba

HIŠA DEBELE MAME 3
Big Momas: Like father, like son

Igrajo: Martin Lawrence, Brandon T. Jackson
Režija:
Dolžina:
Zvrst: komedija

 

KRALJEVI GOVOR
The King's speech

Igrajo: Colin Firth, Helena Bonham Carter, Geoffrey Rush, Guy Pearce, Derek Jacobi, Robert Portal, Richard Dixon, Paul Trussell, Adrian Scarborough, Andrew Havill
Režija: Tom Hooper
Dolžina: 118 min
Zvrst: drama

OSCAR 2011

klik

V zgodovinski drami spoznamo angleškega kralja Jurija VI., očeta aktualne kraljice Elizabete II., ki po bratovem odstopu zasede britanski prestol. Ker ima težave z jecljanjem, se za pomoč obrne na neobičajnega govornega terapevta Lionela, kljub čudaškim terapijam pa se med njima razvije pristno prijateljstvo. Toda začetek 2. svetovne vojne kralja postavi pred novo preizkušnjo, saj mora s svojim zgledom združiti in opogumiti Britance.

ZELENI SRŠEN
The green hornet

Igrajo: Seth Rogen, Cameron Diaz, Edward Furlong, Christoph Waltz, Jay Chou, Edward James Olmos, Tom Wilkinson
Režija: Michel Gondry
Dolžina: 100 min
Zvrst: akcijski spektakel

klik


Brezskrbni zabavljač Britt po skrivnostni očetovi smrti podeduje medijski imperij, a večni brezdelnež nima pravih življenjskih ambicij. To se spremeni, ko spozna briljantnega izumitelja Kata, s katerim zgradita neuničljiv avto, poln neverjetnih pripomočkov. Da bi maščeval očetovo smrt, se Britt odloči delovati kot zločinec in tako odkriti resnico o mafijskem podzemlju. A že po nekaj vratolomnih akcijah si Britt in Kato na glavo nakopljeta srd oblasti in kriminalcev, ki so odločeni ustaviti čudaška junaka.

PRIPOROČAMO!!!

GOLA ZABAVA
No Strings Attached

Igrajo: Natalie Portman, Ashton Kutcher, Kevin Kline, Cary Elwes, Greta Gerwig, Lake Bell, Olivia Thirlby, Ludacris, Jake M. Johnson
Režija: Ivan Reitman
Dolžina: 99 min
Zvrst: komedija

klik

Režiser romantičnih komedij Moja super bivša in Šest dni, sedem noči raziskuje nenavadno razmerje dolgoletnih prijateljev Adama in Emme, ki nimata prave sreče v ljubezni. Da bi se izognila novim razočaranjem, se sporazumno odločita za zvezo brez obveznosti, v kateri si delita le posteljne radosti. Adam kljub temu ne zdrži brez romantičnih čustev, ki jih Emma hladnokrvno zavrne. Toda muhasta ljubezen kmalu premeša karte in povzroči nove romantične težave.

PRAVI POGUM
True grit

Igrajo: Jeff Bridges, Matt Damon, Josh Brolin, Hailee Steinfeld, Barry Pepper, Dakin Matthews, Jarlath Conroy,...
Režija: Ethan Coen, Joel Coen
Dolžina: 110 min
Zvrst: western

OSCAR 2011

klik

Ustvarjalca oskarjevske akcijske drame Ni prostora za starce sta pripravila predelavo kultnega vesterna, v katerem sledimo odločni 14-letni Mattie. Da bi izsledila očetovega morilca Toma, mladenka najame trdoživega šerifa Cogburna, pravo legendo divjega zahoda. Pridruži se jima tudi zvezni šerif La Beouf, zaradi Cogburnove čemernosti in težav z alkoholom pa se na poti soočajo s številnimi težavami in preizkušnjami. Toda v številnih obračunih s kriminalci dokončno spoznajo pomen pravega poguma.

TRIAŽA
Triage

Igrajo: Colin Farrell, Branko Djurić, Paz Vega, Christopher Lee, Kelly Reilly, Jamie Sives, Nick Dunning, Juliet Stevenson
Režija: Danis Tanović
Dolžina: 99 min
Zvrst: akcijska drama

klik


Režiser z oskarjem nagrajene vojne drame Nikogaršnja zemlja prikazuje zgodbo fotografa Marka, ki se konec 80. let s prijateljem Davidom odpravi v Kurdistan. Surova vojna med prijateljema povzroči moralne dileme in spore, zato se razideta. Po Markovi vrnitvi v domovino želi njegova žena Elena izvedeti, kaj se je zgodilo, a ker se čustveno strti Mark ne želi odpreti, na pomoč priskoči Elenin oče. Izkušeni psihiater odpre Markove duševne rane in ga prisili, da se sooči s svojimi občutki krivde.

YOU WILL MEET A TALL DARK STRANGER

Igrajo: Anthony Hopkins, Josh Brolin, antonio Banderas
Režija: Woody Alen
Dolžina: 94 min
Zvrst: komična drama

 

GREBEN
The Reef

 

 

Oglejte si napet triler o preživetju.

TEKKEN
Tekken

 


zf akcija

 

Film se dogaja leta 2039, ko svetu ne vladajo več vlade, temveč močne korporacije.Najmočnejša od vseh je TEKKEN...

NASLEDNJI TRIJE DNEVI
The next three days

Igrajo: Russel Crowe, Paul Haggis, Elizabeth Banks
Režija: Paul Haggs
Dolžina: 90 min
Zvrst: akcijski triler

 

PRIPOROČAMO!

 

PLANET 51

 

 

 

Sinhronizirana hit risanka